Menu

Kwaliteit en samenwerking

Om u een beeld te geven van wat u kunt verwachten wat betreft de kwaliteit en deskundigheid start ik met een korte achtergrondschets.

Na het HAVO heb ik de 4-jarige HBO opleiding ‘Maatschappelijke Werk en Dienstverlening’ gevolgd. Na 9 jaar werken met verschillende doelgroepen binnen de jeugd hulpverlening, heb ik in 2005 ervoor gekozen om me te gaan richten op het werken met gezinnen, ouders, kinderen en jongeren, hetgeen geresulteerd heeft in de oprichting van de praktijk ‘Samen op Weg’.

Mijn grootste leerschool is het leven zelf. Ik sta midden in het leven als ervaringsdeskundig hulpverleenster. Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen en volg dan ook regelmatig scholing. Zo heb ik in de loop der jaren o.a. de post hbo ‘Intensieve Ambulant Gezinsbegeleiding’ gedaan en mij in het autistisch spectrum verdiept door het volgen van studiedagen en congressen. Ook heb ik de training EMDR en Teken je Gesprek met succes afgerond.

Verder worden kwaliteit en deskundigheid binnen de praktijk ‘Samen op Weg’ gewaarborgd door mijn registratie bij

Vanaf 1 januari 2019 is de ‘Praktijk Samen op Weg’ gecontracteerd door de ‘Samen 14′ gemeenten van Twente‘.

Dit betekent dat ik voor uw zorgvraag direct samen met u in gesprek kan gaan met uw gemeente.